Uusi

Lavera lasten hammastahna hedelmä, 75 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

4,49 €

(5,99 € / l)

Määrä: kpl

LASTEN OMA HAMMASTAHNA!

Laveran lasten hammastahna, 75ml on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja se on suunniteltu erityisesti lasten hampaita ajatellen. Tämä tahna ei sisällä fluoria, väriaineita eikä titaanidioksidia. Laveran lasten oma hammastahna auttaa pitämään hampaista huolta ja parantamaan erilaisia suun alkavia infektioita ja ärsytystiloja. Lasten hammastahna sisältää luomukehäkukkaa ja kalsiumia, jotka yhdessä poistavat plakin hellävaraisesti, ehkäisevät reikiintymistä sekä suojaavat ikeniä.

Laveran hammastahna on aitoa, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa eikä se sisällä haitallisia aineita, kuten triklosaania, parabeeneja tai vaahtoa muodostavaa Sodium Laureth Sulphaeta (SLS). Tuotteen maku on hedelmäinen - maku peräisin aidoista luontaisista ainesosista. Tuote on vegaaninen. 

Tutustu myös ekologisiin hammasharjoihin.

Keskeiset ominaisuudet:

NaTrue-sertifioitu
Vegaaninen
Pakkauskoko 75 ml
 

Ainesosat /INCI:

Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Xylitol, Calcium Carbonate, Glycerin, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Fragaria Vesca Fruit Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Sodium Lactate, Sodium Coco-Sulfate, Aroma**, Limonene**
* ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils

Käyttö: Alle 6-vuotiaille annostellaan vain puolikkaan herneen kokoinen määrä hammastahnaa ja vahditaan, ettei hammastahnaa niellä harjauksen aikana.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.