Lavera lasten hammastahna mansikka-vadelma

Saatavilla

4,49 €

(59,87 € / l)

Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 4,25 € 8,50 € Osta
3 3,99 € 11,97 € Osta

Laveran Kids Tooth Gel geelimäinen hammastahna on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja se on suunniteltu erityisesti lapsille. Tuote on täysin fluoriton ja sokeriton.

Laveran hammastahna auttaa pitämään hampaista huolta ja parantamaan erilaisia suun alkavia infektioita ja ärsytystiloja. Hammastahna sisältää piimineraalia, joka puhdistaa hampaat hellävaraisesti ja hammaskiillettä vaurioittamatta. Näin plakki poistuu hampaista tehokkaasti ja hampaat pysyvät reiättöminä.

Laveran hammastahna on aitoa, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa eikä se sisällä haitallisia aineita, kuten triklosaania, parabeeneja tai vaahtoa muodostavaa Sodium Laureth Sulphaeta (SLS). Tuotteen maku on yhdistelmä mansikkaa ja vadelmaa - maku peräisin aidoista luontaisista ainesosista. Tuote on vegaaninen. RDA-arvo (Radio-Dentin-Abrasivity) 30.

Tutustu myös ekologisiin hammasharjoihin.

Keskeiset ominaisuudet:

NaTrue-sertifioitu
Vegaaninen
Pakkauskoko 75 ml
 

Ainesosat /INCI:

Glycerin, Silica, Aqua, Xylitol, Aroma**, Xanthan Gum, Fragaria Chiloensis Fruit Extract*, Rubus Idaeus Fruit Extract*, Maris Sal, Carvone, CI 75470, Geraniol**, Coumarin**, Citronellol**, Linalool**, Limonene**

*) sertifioitu luomulaatuinen ainesosa **) luonnollinen eteerinen öljy

Käyttö: Alle 6-vuotiaille annostellaan vain puolikkaan herneen kokoinen määrä hammastahnaa ja vahditaan, ettei hammastahnaa niellä harjauksen aikana.

Arvostele tämä tuote

30.09.2016 - Janni

Meillä lapset tykkäävät tästä tahnasta, maku on kuulemma sopiva ja väri ihanan pinkki. Itsekin olen muutaman kerran tuotetta testannut ja suuhun jää puhdas ja mukava tunne.

14.09.2016 - Katri

Miellyttävä maku ja tuoksu, lapset vaihtoivat tavallisesta hyvin tähän hammastahnaan. Ja kipeitä aftoja lapsien suussa ei ole ollut enää!