ALE 25 %

Logona hiuksiin jätettävä hoitosuihke

Saatavilla

9,00 € 11,95 €

(60,00 € / l)

Määrä: kpl

Logonan hoitosuihkeella hoidat hiuksia kotona ja matkoilla. Logonan hiuksiin jätettävää hoitoainetta ei tarvitse huuhdella erikseen pois, ja se onkin oiva tuote, jolla voit paitsi hoitaa hiuksia pesun jälkeen, myös poistaa sähköisyyttä, ehostaa kampausta päivän jälkeen sekä raikastaa hiuksia pesujen välissä.

Tuote sisältää hiuksia hoitavaa luonnollista betaiinia sekä ravitsevaa ja kosteuttavaa glyseriiniä, joka on täysin kasviperäistä. Jättää hiuksiin miedon, miellyttävän raikkaan tuoksun, joka on peräisin aidoista eteerisistä öljyistä. Sopii loistavasti ainoaksikin hoitoaineeksi kevyttä hoitoa vaativille hiuksille sekä lisähoitoaineeksi varsinaisen pestävän hoitoaineen ohella kosteutta ja ekstrahoitoa vaativille hiuksille.

Sopii loistavasti myös miehille, sekä avuksi taltuttamaan hiukset "bad hair day:nä" ennen muotoilua. Tuote on vegaaninen ja BDIH- sekä NaTrue-sertifioitu.

Keskeiset ominaisuudet:

BDIH-sertifioitu
NaTrue-sertifioitu
Vegaaninen
Pakkauskoko 150 ml

INCI/Ainesosat:

Aqua (Water), Alcohol*), Betaine, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Glycerin, Sodium Lactate, Parfum (Essential Oils).

*) sertifioitu luomulaatuinen ainesosa

Käyttö: Suihkuta puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin, ei huuhdella pois. Voit käyttää myös pesujen välissä hiusten raikastamiseen.

Arvostele tämä tuote

26.01.2017 - A

25.09.2016 - Kaisu

Kätevä hiusten pikaraikastaja, jos täytyy venyttää pesua seuraavaan päivään. Auttaa selvittämään pesun jälkeen märät hiukset, mutta vaatii minulla ainakin perushoitsikan kaverikseen.

15.09.2016 - aKe

Hyvä tuote, toivoisin lisää selvittävää vaikutusta.

06.06.2016 - Sanne

Hyvä tuote, tekee hiukset kuohkeiksi. Kannattaa vaan käyttää maltillisesti, liiallisena tekee hiukset tahmeiksi.