100 % luonnolliset aurinkovoiteet

100 % luonnolliset aurinkovoiteet

Valitse turvallinen luonnonkosmetiikka-aurinkovoide

GreenDealin aurinkosuojatuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan. Ne tarjoavat luonnollisen suojan kaikenikäisille käyttäjille. Luonnollinen aurinkovoide sopii sinulle, joka haluat välttää kemiallisia UV-suoja-aineita ja parabeeneja, PEG-yhdisteitä, synteettisiä hajusteita, petrokemian ainesosia sekä eläinkokein testattuja tuotteita tai ylikansallisten yritysten tuotteita. Luonnollinen aurinkorasva on myös vesieliöstölle turvallinen valinta eikä se sisällä hormonihäiriköitä.

Fysikaalinen aurinkovoide on turvallinen valinta koko perheelle

Eco Cosmetics tuotteiden teho perustuu kasviuutteiden ja öljyjen sekä titaanioksidin yhteisvaikutukseen. Tiesitkö, että luonnosta löytyy paljon ainesosia, joilla suoja UV-säteilyä vastaan voidaan toteuttaa? Näitä ovat luonnollinen titaanioksidi (joka ei ole nanomuotoista Eco Cosmetics -tuotteissa) sekä etenkin tyrniöljy ja Pongamia Glabra -kasvin siemenuute. Kaikki Eco Cosmetics tuotteet täyttävät EU:n voimassa olevat kriteerit turvallisille ja tehokkaille aurinkovoiteille ja niiden suojausteho on riippumattoman tahon testatusti vahvistama. Luonnoliset aurinkosuojatuotteet ovat yhtä tehokkaita kuin perinteiset kemialliset aurinkovoiteet.

Eco Cosmetics myrkyttömät aurinkovoiteet sopivat myös perheen pienimmille käyttäjillä vauvaikäisestä lähtien. Lapsille suosittelemme lasten tuotteita, sillä niissä koostumus on suunniteltu erityisesti pienillä ihoalueilla toimivaksi, jotta voide pysyy myös rantaleikeissä hyvin iholla.

Muista myös kätevät EY-aurinkosuojasuihkeet

EY!-aurinkosuojasuihkeet ovat kaikista kätevin tapa levittää aurikovoide iholle. Ne imeytyvät hyvin, eivät tunnu tahmaisilta iholla tai sotke vaatteita ja sopivat koko perheen käyttöön. Ne ovat myös täysin vedenkestäviä.

Tilaa luonnonkosmetiikka aurinkovoide edullisesti GreenDealista

Valitse perinteinen aurinkovoide, aurinkoemulsio tai aurinkofluidi. Aurinkosuojapuikko on kätevä pienille ihoalueille. Älä unohda myöskään after sun -tuotteita. Luomu aurinkorasvoissa on paljon vaihtoehtoja!

Näin hoidat ihoa aurinkovoiteiden kanssa

Aurinkovoiteen poistamiseen suosittelemme öljypohjaisia tuotteita:

Douce Nature suihkuemulsiota tai Douce Nature shower milkiä tai näiden sijasta esimerkiksi 100 % jojobaöljyä.

Poistamisen paras apuri on konjac-sieni, jolla saat viimeisetkin aurinkovoiteen jäämät iholta pois. Muista lopuksi kosteuttaa ihoa. Tähän kätevin tuote on HEJ Body Splash kosteuttava suihke.

Järjestys: