Nelumbo pehmennetty shea-voide, hajusteeton

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

11,00 € 18,95 €

(137,50 € / kg)

Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 17,95 € 35,90 € Osta

Pehmennetty luomu shea-voide Nelumbolta

Hajusteeton voide on valmistettu luomu sheavoista ja jojobaöljystä. Molemmat raaka-aineet vahvistavat ihon suojakerrosta, lisäävät ihon kosteutta ja pehmentävät ihoa. Voide on täysin hajusteeton ja sopii käytettäväksi myös vauvojen ihonhoidossa. Voidetta voi käyttää suojaamaan ja hoitamaan koko vartaloa, mutta erityisesti se sopii kuiville ihoalueille kuten huulille, kantapäille, kyynerpäille, käsille sekä ihottuma-alueille. 

Sheavoi eli karitevoi on tuhansia vuosia vanha, perinteinen ja täysin luonnollinen kasviperäinen ihonhoitotuote. Sheavoi sisältää luonnostaan paljon vitamiineja kuten -, E- ja F-vitamiineja, ja hoitaa, kosteuttaa, vahvistaa sekä suojaa ihoa kylmältä ja kuumalta. Tuote auttaa parantamaan rikkinäistä ja ärtynyttä ihoa. Sheavoi auttaa ihosoluja uusiutumaan nopeammin, jonka ansiosta haavat ja ihon vauriot paranevat nopemmin.

Jojobaöljy on yksi kosmetiikan arvokkaimmista öljyistä kosteuttavan, hyvin imeytyvän ja mukavaksi jättävän ihotuntuman vuoksi. Jojobaöljy on rakenteeltaan samankaltaista ihon oman rasvan, sebumin kanssa. Tämän vuoksi se imeytyy nopeasti ihoon, kosteuttaa ja helpottaa hoitavien ainesosien imeytymistä.

Sheavoi on myös kesällä ihana after sun tuote - säilytä se viileässä, niin se rauhoittaa ihoa auringossaolon jälkeen.

Nelumbon tuotteet ovat Saksassa käsintehtyä tuorekosmetiikkaa. Jokainen erä valmistetaan meille vasta tilauksen jälkeen, mikä takaa sen, että tuotteet eivät ole seisseet varastonhyllyllä pitkiä aikoja, eikä voimakkaita säilytysaineita tarvita.

Nelumbo on yhden naisen, saksalaisen Danielan yritys, jonka jokainen tuote valmistetaan käsin pieninä erinä. Pienelle yritykselle sertifikaatit ovat ylivoimaisen kalliita, mistä syystä Nelumbon tuotteilla ei ole omaa sertifikaattia. Tuotteet täyttävät kuitenkin yleisimpien luonnonkosmetiikan sertifikaattien kriteerit, ja raaka-aineet on sertifioituja.

Keskeiset ominaisuudet

Hoitava

Kosteuttava

Hajusteeton

Erittäin riittoisa

Lasipurkki kierrätettävää lasia

Pakkauskoko 80g

Nelumbon tuorekosmetiikkatuotteet nyt Greendealista

INCI: 

(Ingredients): Sheabutter** (Butyrospermum Parkii Butter), 
Jojobaöl** (Simmondsia Chinensis Seed Oil)

Huom! Kasviöljyille on luonnollista muuttaa koostumustaan hyvin lämpimässä säilytettynä. Älä jätä tuotetta aurinkoon tai säilytä sitä jatkuvasti korkeissa lämpötiloissa, sillä voiteen ihannesäilytyslämpötila on normaali huoneenlämpö.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.