Nelumbo suolakuorinta, kookos

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

10,95 € 16,50 €

(73,00 € / kg)

Määrä: kpl

Kookoksella hajustettu suolakuorinta ravitsee ihoasi hellävaraisesti. Nelumbon suolakuorinnat on valmistettu Bad Salzelmenin suolavesialueelta kerätystä mineraalirikkaasta suolasta. Suola sisältää mm. kalsium- ja magnesiumsuoloja sekä kaliumia, bromia, rikkiä ja jodia. Näillä mineraaleilla on rauhoittava vaikutus ihoon ja ne edistävät solujen uudistumista. Suola  auttaa rentouttamaan väsyneitä raajoja ja lievittämään nivelkipuja sekä lievittämään turvotusta ja tulehduksia. Mineraalit myös kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Suolakuorinnan sanotaan olevan tehokas ehkäisykeino ihosairauksia kuten ekseemaa, psoriaasista, aknea ja hilsettä vastaan.

Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ja tehostaa ihon pintaverenkiertoa. Suolakuorinnan sisältämät sheavoi ja kookosöljy kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Säännöllinen suolakuorinta on hyvä keino ylläpitää ihon pehmeyttä, hyvinvointia ja kosteutta.

Käyttö: Hiero 1-2 kertaa viikossa kostealle iholle pyörivin liikkein. Huuhtele hyvin. Voi käyttää myös kasvoille.

Nelumbon tuotteet ovat Saksassa käsintehtyä tuorekosmetiikkaa. Jokainen erä valmistetaan meille vasta tilauksen jälkeen, mikä takaa sen, että tuotteet eivät ole seisseet varastonhyllyllä pitkiä aikoja, eikä voimakkaita säilytysaineita tarvita.

Nelumbo on yhden naisen, saksalaisen Danielan yritys, jonka jokainen tuote valmistetaan käsin pieninä erinä. Pienelle yritykselle sertifikaatit ovat ylivoimaisen kalliita, mistä syystä Nelumbon tuotteilla ei ole omaa sertifikaattia. Tuotteet täyttävät kuitenkin yleisimpien luonnonkosmetiikan sertifikaattien kriteerit, ja raaka-aineet ovat sertifioituja.

Keskeiset ominaisuudet:

Mieto, makea kookoksen tuoksu
Vegaaninen
Pakkaus kierrätyskelpoista lasia
Pakkauskoko 150g

Ainesosat /INCI:

Solesalz aus Bad Salzelmen (Sodium Chloride), Kokosöl* (Cocos Nucifera Oil), Rapsöl* (Brassica Campestris Seed Oil), Jojobaöl*(Simmondsia Chinensis Seed Oil)

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.