Nourish London

Luomukosmetiikkaa Lontoosta - totea teho muutamassa päivässä

Nourish London yhdistää tieteen ja kasviperäisten uutteiden ja öljyjen tuntemuksen tehokkaaseen ihonhoitoon. Sarjan takana on Neals Yard Remedisien entisiä työntekijöitä, joille tärkeää on ollut luoda kohtuuhintainen mutta erittäin tehokas luomukosmetiikkasarja.

Nourishin hoitorutiini koostuu vain kolmesta tuotteesta: puhdistustuotteesta, kosteusvoiteesta sekä ihoa hoitavasta seerumista. Valikoimasta löydät myös silmänympärysvoiteen ja tehotuotteet: hoitoöljyn ja hoitotiivisteen. Tuotteet on kehitetty huomioiden neljän erilaisen ihotyypin: kuivan, herkän, epäpuhtaan sekä ikääntyvän ihon vaaitmukset

Merkki on silkkaa kultaa iholla: tuotteet imeytyvät erittäin nopeasti, ovat myös herkälle ja kuivalle iholle sopivia (myös couperosaiho rakastaa tuotteita) ja tuotteiden luomulaatuisten raaka-aineiden osuus on suuri.

Nourish London -tuotteilla on tiukka Soil Association -sertifiointi ja ne ovat myös Vegan- sekä Cruelty Free -sertifioituja. Tuotesarja on siis aitoa luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan.

Järjestys: