Selena Cup - kuukuppi koko S

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

15,99 € 19,95 €
Määrä: kpl

Modernin naisen miellyttävä ja ekologinen kuukautissuoja

Selenacup kuukautiskuppi eli kuukuppi on kätevä, helppo ja huomaamaton kuukautissuoja. Ekologinen kuukuppi kestää oikein käytettynä vuosia, mikä tekee siitä myös erittäin taloudellisen ja ympäristöystävällisen. 

Kuukuppi on vegaaninen, lääketieteellisestä silikonista valmistettu kuukautissuoja. Se ei muuta emättimen kosteustasapainoa eikä kuivata limakalvoja kuten tampoonit voivat tehdä. 

Selena kuukuppi on helppokäyttöinen. Se tarvitsee tyhjennystä vain 2-4 kertaa vuorokaudessa, ja sitä voi käyttää myös yöllä. Siis jopa 12 tunnin suoja! Kuukuppi on modernin ja ympäristötietoisen naisen valinta. Erityisesti paljon liikkuvat naiset rakastavat kuukuppia - se ei tunnu liikkuessa, ja mukautuu kehon liikkeeseen niin että kuukautissuojasi ei petä rankemmallakaan jumppatunnilla.

Pakkaus sisältää

1 Selenacup kuukuppi
1 puhdistusrasia
1 säilytyspussi
käyttöohjeet

Keskeiset ominaisuudet

Miellyttävä käytössä

Taloudellinen

Lateksiton

Hajusteeton

Helppokäyttöinen

Valmistettu Itävallassa

Oikean koon valinta

Suurin merkitys koon valinnassa on kuukautisten runsaus. Niukkaan vuotoon pienempi koko, runsaaseen suurempi, jotta kuppia ei tarvitse tyhjentää yhtenään, ja se pysyy myös paremmin paikoillaan. Pienemmällä kupilla on helpompaa aloittaa kuukupin käyttö, ja se sopii erityisen hyvin teini-ikäisille. Jos kohdunsuu on kovin alhaalla, S-koon kuppi on mukavampi ja mahtuu paremmin kohdunsuun alle. Synnyttäneille naisille M-koon kuppi on paras valinta, tai erittäin runsaisiin kuukautisiin L-koko.

Selenacup kuukautiskuppi Greendealista

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.