Skin & Tonic Beard & Shave Oil

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

19,95 €

(66,50 € / l)

Määrä: kpl

Skin & Tonic Beard & Shave Oil - öljy parranajoon ja sheivaukseen

Skin & Tonic Beard & Shave Oil on 2in1 öljy, joka sopii miehille parranajoon ja naisille ja miehille sheivaukseen. Tässä öljyssä on aromaattinen ja maanläheinen seetripuun ja rosmariinin tuoksu. Tuote vahvistaa partakarvoja ja saa sen tuntumaan hoidetulta. Parranajoöljy rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Öljyn avulla ajelu onnistuu erittäin läheltä ihoa, jolloin lopputulos on siisti ja iho ei silti tunnu "raastetulta" tai karhealta. 

Tuotteen valmistuksessa on käytetty vain viittä ainesosaa. Tuotetta voi käyttää koko vartalolle, myös intiimialueille ja kainaloille, eikä se ärsytä herkkääkään ihoa. 

Arganiaöljy on erittäin kosteuttava ja E-vitamiinipitoinen hoitava öljy, joka ei tunnu iholla raskaalta tai tahmaiselta. Se auttaa parantamaan parranajon tai sheivauksen ihoärsytystä. 

Seetripuun eteerinen öljy on aromaattinen, miellyttävän tuoksuinen ja tulehdusta lievittävä eteerinen öljy, joka myös vahvistaa partaa. 

Ohdakeöljy on ihoa puhdistava ja E-vitamiinipitoinen punaisuutta vähentävä ja UV-säteilyltä suojaava öljy. 

Rypäleensiemenkiviöljy sisältää C-, D-, ja E-vitamiineja ja ihon tarvitsemia rasvahappoja.

Mukaan on valittu vain korkealaatuisia kylmäpuristettuja, höyrytislattuja tai hiilidioksidiuutettuja luomu kasviöljyjä. Huomaat laadukkaat raaka-aineet heti ensimmäisellä käyttökerralla. Tuote on siksi riittoisa ja vain pari tippaa riittää per käyttökerta. 

Käyttö: Levitä muutama tippa hierovin liikkein kostutetulle parralle tai kostealle iholle. Hiero öljy ensin huolellisesti ihoon ja sheivaa vasta sitten. Tuote riittää yksistään myös parranajoon tai sitä voi käyttää toisen parranajotuotteen jälkeen hoitavana tuotteena. 

 

Keskeiset ominaisuudet:

100 % raaka-aineista luonnollista alkuperää

99 % kasviraaka-aineista luomulaatuisia
Vegaaninen

Soil Association -sertifioitu

Pakkauskoko 30 ml
 

Skin & Tonic sheivausöljy/parranajoöljy

INCI/Ainesosat:

Vitis vinifera (grape) seed oil*, Carthamus Tinctorius (thistle) seed oil*, Argania spinosa (argan) kernel oil*, Cedrus atlantica (cedarwood) wood oil*, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil*,  Sisältää / Innehåller: d-limonene, linalool

* sertifoitu luomulaatuinen ainesosa

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.