Toimitusehdot ja -kulut

GreenDealin toimitusehdot kuluttaja-asiakkaille

Toimituskulut

Postin Pakettiautomaatti tai noutopiste 5,50 e - käsittelyaika n. 2 työpäivää

Kotiinkuljetus Express Business Day -palveluna kotiin tai työpaikalle 11,90 e (Posti ei ota yhteyttä ennen toimitusta, toimitus klo 8-14 välillä) - toimitusaika 1-2 työäivää. Tämä on kaikista nopein toimitustapamme ja jaetaan isoimpiin kaupunkeihin yleensä jo seuraavana työpäivänä tilauksen lähettämisestä.

Kotiinkuljetus Kotipakettina 10,90 e (toimitusaika sovitaan etukäteen tekstiviestillä klo 9-21 väliselle ajalle tai haja-asutusalueilla klo 8-14 väliselle ajalle) - toimitusaika 3-4 työpäivää.

Veloitukseton toimitus:

Postin noutopisteisiin yli 89 € tilauksille

5 kg tai sitä suuremmilla pesuainepakkauksilla voi olla poikkeava toimituskulu, ks. tuotekuvaus. Kampanja-aikoina voi olla poikkevat toimituskulut ja -ehdot. GreenDealissa on usein toimituskulukampanjoita, joihin tarvitaan etukoodi. Suosittelemme siksi tilaamaan uutiskirjeen, jolloin saat tiedon eduista ensimmäisten joukossa. 

Haluatko tilata ulkomaille?

Toimitamme kaikkiin EU- ja ETA-maihin. Toimituskulu määräytyy tilauksen koon ja painon mukaan, helpoiten varmistat asiakaspalvelusta.

Toimitusalue

Toimitamme tuotteita kaikkialle Euroopan talousalueelle (EU-maat sekä Norja ja Sveitsi). Mikäli tilaat tuotteita Suomen rajojen ulkopuolelle, varmistathan tilauksen rahdin etukäteen asiakaspalvelu@greendeal.fi tai puhelimitse 09-4289 2449. Näin pystymme valitsemaan tuotteillesi edullisimman toimitusmuodon, sillä käytämme useita eri kuljetusyhtiöitä. EU:n ulkopuolisiin maihin lähetettäessä vastaanottaja vastaa mahdollisista tullikustannuksista.

Yleiset toimitusehdot

Tuotetiedot ja hinnat on mainittu kunkin tuotteen yhteydessä. Verkkokauppa ei vastaa mahdollisen väärän (tuote)tiedon aiheuttamasta vahingosta. Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tilauksen tai toimittaa sen muutoksin. Tilaaminen edellyttää voimassa olevien nimi-, osoite-, sähköposti- ja puhelinnumerotietojen antamista. Tietoja käytetään vain GreenDealin (myöhemmin: yritys) sisäisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille ellei niin vaadita esimerkiksi toimituksen järjestämiseksi.

Tuotetiedot

Tuotetiedot ja tuotekuvaukset kerrotaan kunkin tuotteen yhteydessä. Emme vastaa mahdollista virheellisistä tiedoista, tuotekuvista tai niiden aiheuttamista vahingoista. Tarkasta aina tuotteen ainesosaluettelo tilauksen vastaanotettuasi ja ennen tuotepakkauksen avaamista erityisesti jos tiedät olevasi allerginen tai herkistynyt joillekin ainesosalle.

Hinnat

Kaikki hinnat on ilmoitettu euroina, hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan hyödykkeen arvonlisäveroluokan mukaisen arvonlisäveron. Hinta on sitä edullisempi, mitä useamman kappaleen ostat (määräalennukset löydät tuotekuvaussivulta).

Etukoodit ja lahjakortit

Antamalla ostoskorissa etukoodin, voit saada erityisedun tai alennuksen tilaukseesi. Etukoodeista tiedotetaan esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa ja uutiskirjeissä. Yhteen tilaukseen voi käyttää yhden etukoodin ja vain viimeisimmäksi syötetty etukoodi huomioidaan. Etukoodeilla voi olla myös minimitilausraja tai muita käyttöehtoja. Myyjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa tai poistaa etukoodeja myös kesken voimassaolon esimerkiksi väärinkäytösten kohdalla tai tilanteessa, jossa alennus on laskettu virheellisesti tai kampanjaehtojen vastaisesti. Henkilökohtaisia etukoodeja voi käyttää vain kerran, ja siksi niiden jakaminen eteenpäin aiheuttaa etukoodin mitätöitymisen. Etukoodeja ei voi käyttää yhdessä lahjakortin kanssa, eikä useita lahjakortteja voi yhdistää samaan tilaukseen. Etukoodeja ei voi lisätä tilaukselle jälkikäteen asiakaspalvelussa eikä mahdollisesti käyttämättä jäänyttä tai virheellisesti syötettyä etukoodia hyvitetä myöhemmin. Etukoodien yhteydessä on aina kerrottu erityisehdot, ja ne koskevat aina vain uusia tilauksia.

Tuotteiden saatavuus

Tuotteiden saatavuus on pääosin heti varastosta - heti saatavilla olevat tuotteet tunnistat tuotesivun saatavuustiedosta "Saatavilla". Mikäli saatavuustieto on "Tulossa varastoon" on tuote tilapäisesti loppunut varastosta mutta ennakkovarattavissa. Tällöin toimitusaika voi olla pidempi, sillä kaikki tilauksen tuotteet toimitetaan yhtenä lähetyksenä. Mikäli tilaukseen kuuluu tuote, jota ei ole heti saatavilla varastosta, tilauksen käsittely odottaa kaikkien tuotteiden saapumista varastoon. Emme toimita tuotteita jälkitoimituksina. Varastosta loppuneen tuotteen toimitusaika voi meistä riippumattomista syistä joissakin tilanteissa pitkittyä jopa viikoiks mutta on useimmiten 7-14 työpäivää. Voit aina varmistaa saatavuusarvion asiakaspalvelusta.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteita kaikkialle Euroopan talousalueelle (EU-maat sekä Norja ja Sveitsi). Tuotteet toimitetaan Ärräpakettina, lähipostiin, Postin Pakettiautomaattiin tai kotiinkuljetuksena ja ulkomaille kulloinkin edullisimmalla toimitustavalla kirjeenä tai pakettina. Paketien säilytysaika Postin noutopisteisiin toimitetuiss alähetyksissä on seitsemän (7) vuorokautta. Mikäli asiakas ei nouda saapunutta lähetystä tuona aikana, paketti palautuu lähettäjälle. Noutamattomista ja lähettäjille palautuneista lähetyksistä perutaan aina palautuskulu (ks. kohta Palautukset).

Mikäli Posti ei tavoita vastaanottajaa Posti Express Business Day -lähetystavassa toimituspäivänä, siirtyy lähetys heti ensimmäisen lähetysyrityksen jälkeen lähipostista noudettavaksi. Uusi kotiinkuljetus on maksullista. Vastaanottaja ei voi esittää tässä toimitustavassa toivetta toimitusajankohdalle. Mikäli toimitus halutaan tiettynä ajankohtana, tulee toimitustavaksi valita Posti Kotipaketti.

DB Schenkerin paketit toimitetaan postinumeron perusteella lähimmälle R-Kioskille tai Keskon noutopisteeseen noudettavaksi. Varmistathan, että paikkakunnallasi tai lähialueella sijaitsee R-Kioski tai K-Ryhmän toimipaikka, jolta toimituksen noutaminen on mahdollista. Lähimmän R-Kioskin löydät osoitteesta www.r-kioski.fi ja K-Ryhmän toimipaikat www.kesko.fi. Kaikki R-Kioskit eivät tarjoa pakettipalveluita. Pakettia ei voi siirtää jälkikäteen noudettavaksi toiseen toimipaikkaan, joten asiakkaan velvollisuus on varmistaa, että hän pystyy noutamaan paketin DB Schenkerin verkoston alueelta. Noutamattomasta paketista veloitetaan palautuskulu (ks. palautukset).
 

Varmistathan, että puhelinnumero on oikein tilauksen tiedoissa - tilaustiedoissa tulee ilmoittaa aina matkapuhelinnumero, sillä saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestillä. Asiakas vastaa aina puhelinnumeron oikeellisuudesta - mikäli numero on väärin ja lähetys palautuu sen takia noutamattomana lähetyksenä, veloitetaan palautuneen lähetyksen kulu 14,95 e.

Yritys pidättää itsellään oikeuden muuttaa toimitustapaa ilman ennakkoilmotusta asiakkaalle, mikäli lähetyksen luonne tai koko mahdollistaa toimituksen esimerkiksi kirjeenä, vaikka tilaukselle on valittu toimitustavaksi pakettitoimitus.

Tilauksien ja tuotteiden tarkastaminen

Tilaaja sitoutuu tarkastamaan tuotteiden kunnon ja tuotteiden oikeellisuuden heti vastaanotettuaan tilauksen ja ilmoittamaan puutteista heti myyjälle asiakaspalvelu@greendeal.fi. Vialliset tuotteet korvataan tarkastuksen jälkeen lahjakorttina tai rahapalautuksena. HUOM! Jos huomaat lähetystä noutaessasi, että paketti on vioittunut ulkoisesti, älä lunasta sitä ollenkaan, vaan pyydä postivirkailijaa täyttämään vahinkoilmoitus ja palauttamaan paketti suoraan myyjälle! Lähettäjällä on oikeus pyytää reklamaatiotilanteissa tuotteita tai tuotteista otettuja valokuvia nähtäväkseen.

Palautus

Käyttämättömillä tuotteilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus. Valtaosa tuotevalikoimastamme on hygieniatuotteiksi luettavia tuotteita (mm. pesuaineet, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet). Näillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, mikäli tuotteet on on avattu ja otettu käyttöön. Avattuja tai koekäytettyjä hygieniatuotteita emme voi markkinoida laatukäytäntömme mukaisesti edelleen seuraavalle ostajalle. Vastaamme 100 % tuotteidemme laadusta, joten ole aina yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli huomaat tuotteessa virheen tai puutteita. Mikäli paketti on ulkoisesti vaurioitunut, älä nouda sitä ollenkaan vaan täytä vahinkoilmoitus toimipaikassa tai kotiinkuljetuksen tekevän tahon kanssa.  Palautusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta sähköpostilla asiakaspalvelu@greendeal.fi.

Lähetykset palautetaan asiakkaan kustannuksella, paitsi jos kyseessä on tuotevirheen aiheuttama palautus. Tuotevirhetilanteessa lähettäjä korvaa toimituskulut edullisimman toimitustavan mukaisesti. Tuotetta palauttaessa, ota yhteyttä ensin asiakaspalveluun, joka antaa tarkemmat palautusohjeet.

Kun tuote palautetaan, se on lähetettävä hyvin pakattuna ja käyttämättömänä. Emme ota vastaan vajaita tai huonosti pakattuja tuotteita. Tuotteen korkki ei saa olla avattu eikä tuotetta saa olla koekäytetty. Mikäli käyttöönotettu tuote palautetaan, on GreenDeal-verkkokaupalla oikeus veloittaa asiakasta virheellisen palautuksen aiheuttamista ylimääräisistä posti- ja käsittelykuluista ja olla palauttamatta kauppahinta virheellisesti palautettujen tuotteiden osalta. Mikäli palautuslähetys on pakattu riittämättömin pehmustein ja sisältö on rikkoutunut, vahingoittuneita tuotteita ei hyvitetä.

Lähetyksen noutamatta jättäminen postista, pakettiautomaatista tai muusta lähettäjän valitsemasta toimituspaikasta ei oikeuta ilmaiseen palautukseen, kuten ei myöskään palauttaminen ilman erillistä peruutusilmoitusta asiakaspalveluun. Paketin noutamatta jättäminen oikeuttaa lähettäjän vähentämään palautettavasta summasta ylimääräiset postitus- ja käsittelykulut toteutuneen mukaan, kuitenkin toteutuneiden kustannusten mukaan. Lähettäjällä on oikeus laskuttaa nämä kustannukset vastaanottajalta toimituksen jälkeen maksutavasta riippumatta. Palautus maksetaan alkuperäiselle maksutavalle 30 vrk kuluessa tuotepalautuksen saapumisesta lähettäjälle.

Käsittelemme palautukset aina reilun pelin hengessä ja kuluttajansuojalainsäädäntöä noudattaen.

Toimitusaika

Jos tilaus sisältää vain heti saatavilla olevia tuotteita, tilaus käsitellään tilauspäivänä jos tilaus on tehty ennen klo 12.00 arkipäivänä tai seuraavana mahdollisena arkipäivänä. Tilaukset, jotka sisältävät "Tulossa varastoon" -merkittyjä tuotteita toimitetaan, kun kaikki tilaukseen kuuluvat tuotteet ovat tulleet saataville. Myyjä ei ole velvollinen maksamaan korvausta, hyvittämään toimituskuluja tai alentamaan tuotteen hintaa mahdollisen toimitusajan pidentymisen takia, mikäli kyseessä on esimerkiksi Forje Majeure tilanne tai valmistajan tai tavarantoimittajan toimituskatko tai muu seikka, johon yritys ei ole voinut vaikuttaa.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste. Seloste päivitetty 24.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä

Punora Group Oy

Yhteystiedot:
Metallimiehenkuja 10
02150 Espoo

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

Markus Hämynen
Metallimiehenkuja 10
02150 Espoo
0942892449 (mpm/ppm)
markus@greenbrands.fi

Rekisterin nimi

GreenDeal ja GreenBrands asiakasrekisteri. Rekisteri koostuu useammasta alarekisteristä.

2. Rekisteröidyt

Punora Group Oy tallentaa asiakasrekisteriinsä asiakkaiden sekä potentiaalisten asiakkaiden tietoja.

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen tai suostumuksen perusteella annetun markkinointiluvan perusteella. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus yrityksen ja yrityksen asiakkaiden välisen asiakassuhteen hoitaminen sekä tuotteista ja palveluista kertominen.

 

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka,  asuinmaa, puhelinnumero ja maksutavasta riippuen mahdollisesti lisäksi henkilötunnus ja/tai syntymäaika sekä sukupuoli. Yritys- ja yhteisöasiakkailta tallennamme rekisteriin näiden lisäksi organisaation virallisen nimen, yhteyshenkilön tai tilaajan nimen sekä y-tunnuksen.


Asiakastiedot

  • tiedot ostetuista tuotteista, palveluista ja palautuksista sekä mahdollinen suostumus lähettää suoramarkkinointia ja palveluun kirjautumiseen vaadittavat tunnistetiedot. Tallennamme myös asiakkaan mahdollisesti ilmoittamat kiinnostuksen kohteet ja muut asiakaskohtaiset lisätiedot

Sivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön.Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita vierailemasi sivustot tallentavat käyttämällesi  päätelaitteelle. Käydessäsi myöhemmin samalla sivustolla ne kertovat, että olet palannut. Evästeet siis auttavat tunnistamaan selaimen käyttäjän. Evästeet tekevät sivustomme käyttämisestä sujuvampaa. Voimme niiden avulla kehittää käyttäjäkokemustasi tehokkaammaksi ja miellyttävämmäksi. Kun tunnemme mieltymyksesi, voimme esimerkiksi kohdentaa viestintäämme sinulle sopivaksi.

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä kirjallisesti edellä ilmoitettuun postiosoitteeseen.  Rekisterinpitäjä voi pyytää pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.

 

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. 

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. 

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. 

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteystiedot sekä asiakkuutta koskevat tiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista esimerkiksi www-lomakkeiden, sähköpostin, puhelimen tai sosiaalisen median palvelun kautta. Asiakassuhde syntyy, kun asiakas rekisteröityy palveluun, tilaa suoramarkkinointia tai tekee ostoksen.

Sähköiseen suoramarkkinointiin (sähköposti- ja tekstiviestimarkkinointi) pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti. Asiakkaan tilaushetken mukainen tieto luottokelpoisuudesta saadaan Svea Ekonomin (Y-tunnus 1774535-9) järjestelmästä

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Punora Group Oy:n ulkopuolelle muuhun kuin yrityksen omaan käyttöön. 

8. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa . Suoramarkkinointilistaltamme pääsee poistumaan jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta. 

9. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja siinä laajudessa kun työtehtävän kannalta on välttämätöntä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Punora Group Oy:n sisäisiä käyttöoikeuksia. Asiakasrekisteri ja sitä käsittelevät tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat suljetuissa konesaleissa. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmuuskopioidaan. Vaitiolovelvollisuus sitoo kaikkia asiakasrekisteriä käsitteleviä työntekijöitä. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti. Tietoja voidaan luovuttaa ulkopuolisille vain asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen pyynnöstä.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

Maksutavat


Maksutapanoina käytössä ovat Paytrailin tarjoamat maksutavat: verkkomaksut sekä kortit ja Svea Tili ja Lasku sekä verkkokaupan lahjakortit. Lue kunkin palvelun erityisehdot alta.

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

-------------

Payment service provider

Paytrail Oyj (2122839-7) acts as an implementer of the payment handling service and as a Payment Service Provider. Paytrail Oyj will be shown as the recipient in the invoice and Paytrail Oyj will forward the payment to the merchant.
Paytrail Oyj is an authorized Payment Institution. For reclamations, please contact the website you made your payment to.

Paytrail Oyj, business ID 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181830
www.paytrail.com

Netbanks

Paytrail Oyj (FI2122839) provides netbank related payment transfer services in co-operation with Finnish banks and credit institutions. For consumer the service works exactly the same way as traditional web payments.

--------------

Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830
www.paytrail.com

Nätbanker:

Vid betalningar via nätbanker genomför Paytrail Oyj (2122839-7) betalningsförmedlingstjänsten i samarbete med banker och kreditinstitut i Finland. För konsumenten fungerar tjänsten exakt på samma sätt som vid traditionell e- betalning.
 

Svean maksutapoja koskevat ehdot

Koontilasku

Svea Ekonomi (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset kuukausittaisella Koontilaskulla vähintään 30 päivän maksuajalla.

Valitessasi maksutavaksi Svea Koontilaskun:

  • Tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan
  • Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta
  • Laskutuslisä on 2,90 €
  • Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko
  • Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa
  • Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä tai mikäli käytät ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu antamaasi toimitusosoitteeseen.

Laskun jakaminen pienempiin kuukausieriin

Ostoluotto on kertaluotto, jolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua Ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa laskulta vähintään laskulla ilmoitetun minimierän.

 

Voit maksaa Ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta. Luottoosi liittyen voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelumme 09 4242 3330 (ark. 8-17) tai asiakasinfo@svea.fi.

 

Tutustu etukäteen luoton ehtoihin webpay.svea.com ja tallenna ja/tai tulosta Ostoluoton yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

 

 

Erämaksu

 

Svea Erämaksu on kertaluotto, jolla voit maksaa ostoksesi valitsemallasi maksuajalla ja kiinteillä kuukausierillä. Voit maksaa ostoksesi Erämaksulla, kun olet ennen maksutavan valintaa tutustunut Erämaksun yleisiin ehtoihin ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot -lomakkeeseen ja tallentanut tai tulostanut ne. Tämän jälkeen voit valita sinulle sopivimman maksuajan.

 

Erämaksu tulee maksaa sovitun ajan kuluessa. Tämä edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta. Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme.

 

Mikäli sinulla on kysymyksiä Erämaksuun liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelumme 09 4242 3330 (ark. 8-17) tai asiakasinfo@svea.fi.

 

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta http://www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme. Svea noudattaa henkilötietolakia.

 

 

Yhteystiedot

Svea Ekonomi AB, Filial i Finland

Webpay

Mechelininkatu 1 a

00180 Helsinki

09 4242 3330

asiakasinfo@svea.fi