Uusi

Avril ripsiväri vedenkestävä - musta

Saatavilla

10,95 €

(1095,00 € / l)

Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 10,25 € 20,50 € Osta

Avrilin suosittu ripsiväri nyt myös vedenkestävänä!

Avril ripsivärit ovat saaneet valtavan hyvän vastaanoton niin Suomessa kuin kansainvälisesti eikä suotta: tähän hintaan yhdistettynä hinta-laatusuhde on ylivoimainen. Monen mielestä Avril on ensimmäinen luonnonkosmetiikkaripsivärien valmistaja, jonka tuotteet ovat täysin verrattavissa perinteisiin ripsiväreihin.

Avril ripsivärillä tehty silmämeikki on siisti koko päivän ajan eikä ripsiväri varise tai paakkuunnu. Voit mennä huoletta uimaan ja hikoilla tällä ripsarila.  Kaunis intensiivisen musta sävy, jolla saat aikaiseksi klassisen ja tyylikkään silmämeikin. Reilu määrä pigmenttiä mukana ilman turhia kemikaaleja. 

Klassinen, suora harja - tuote on helppo levittää. Harja annostelee väriä juuri oikean määrän ja auttaa erottelemaan ripset kauniisti. Avril ripsiväri sisältää luontaisesti kosteuttavia kasviöljyjä ja -uutteita, jotka suojaavat ja kosteuttavat ripsiä. Ripsari sisältää mm. açaïöljyä ja mehiläisvahaa. Açaïöljy on tunnettu antioksidanttisista vaikutuksista ja mehiläisvaha suojaa ripsiäsi.

Tuote on 100 % aitoa, Ecocert-sertifioitua kosmetiikkaa. Ei testattu eläinkokein.

Käyttövinkki: Levitä ripsiväriä ripsen juuresta kärkeä kohti viistosti silmään nähden. Ennen toista levityskertaa, anna ripsivärin kuivua hetken ajan, jotta meikistä tulee pitkäkestoisempi. Pumppaa mahdollisimman vähän harjaa takaisin säiliöön, sillä jokaisella pumppauskerralla säiliöön joutuu ilmaa, joka kuivattaa ripsivärimassaa. Näin ripsiväri pysyy parempana paljon pidempään.

Millä puhdistaa ripsari: Suosittelemme tälle ripsivärille Avrilin puhdistusainetta vedenkestävälle silmämeikille


Keskeiset ominaisuudet: 

Ecocert-sertifioitu
Vedeneskestävä
Pakkauskoko 10 ml

 

Avril vedenkestävä ripsiväri edullisesti GreenDealista - tilaa Avril Waterproof mascara

INCI:

Hordeum vulgare stem water*, beeswax*, pentylene glycol, glyceryl stearate, butylene glycol, acacia senegal gum, glyceryl behenate, pullulan, palmitic acid, stearic acid, copernicia cerifera cera*, glycerin, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, hydrogenated olive oil stearyl esters, oryza sativa cera, glycerin*, euterphe oleracea*, aqua, sorbitol, trehalose, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate.

May contain +/- : CI77491, CI77492, CI77499

* Ingredients from organic farming.


62 % of the total ingredients are from organic farming

Arvostele tämä tuote

20.01.2018 - Salla

Hyvä tuote, todellakin vedenkestävä :) loppupäivästä alkoi vähän varisemaan mutta tykkään paljon.

21.01.2018 - LeaM

Hyvin erotteleva, siisti ja luonnollisen kaunis lopputulos. Kuluu päivän aikana hieman, mistä yhden tähden miinus, mutta ei kuitenkaan suttaa.

13.01.2018 - Sandra

Olen kokeillut läpi luonnonkosmetiikan ripsivärit melkolailla ja laitoin kaikki odotukseni tähän tuotteeseen. Olen työssäni ulkona kaikissa säätiloissa ja nyt on vihdoin saatavilla tuote joka vastaa tähän tarpeeseen. Plussana pitkät ja tuuheat ripset :)

13.01.2018 - Sari

Olen odottanut kauan vedenkestävää kokeiltuani kaikki muut luonnonkosmetiikan markkinoiden ripsivärit. Tuote tuuheutti ja teki ripset kauniin pitkiksi ja pysyi ripsissä kokeillessani pesua sadeveden viileällä vedellä. Jää meikkipussiin ilman muuta!

13.01.2018 - Eevi

Kestää hyvin, varisematta. Lähtee hyvin pois meikkiä putsatessa. Ainut miinuspuoli on harja, tuotetta tulee mielestäni vähän ja kerroksia saa laittaa useita että tulee jotenkin mieleinen lopputulos. Taivutin myös ripsiä ripsientaivuttimella. Eli tämä ripsari tuuhentaa, itse tykkäisin enemmän harjasta jolla saisi aikaan pidemmät ripset. Tulen jatkamaan käyttöä.