Avril ripsiväri vedenkestävä - musta

Saatavilla

8,85 €

(885,00 € / l)

Määrä: kpl

Avrilin suosittu ripsiväri nyt myös vedenkestävänä!

Avril ripsivärit ovat saaneet valtavan hyvän vastaanoton niin Suomessa kuin kansainvälisesti eikä suotta: tähän hintaan yhdistettynä hinta-laatusuhde on ylivoimainen. Monen mielestä Avril on ensimmäinen luonnonkosmetiikkaripsivärien valmistaja, jonka tuotteet ovat täysin verrattavissa perinteisiin ripsiväreihin.

Avril ripsivärillä tehty silmämeikki on siisti koko päivän ajan eikä ripsiväri varise tai paakkuunnu. Voit mennä huoletta uimaan ja hikoilla tällä ripsarila.  Kaunis intensiivisen musta sävy, jolla saat aikaiseksi klassisen ja tyylikkään silmämeikin. Reilu määrä pigmenttiä mukana ilman turhia kemikaaleja. 

Klassinen, suora harja - tuote on helppo levittää. Harja annostelee väriä juuri oikean määrän ja auttaa erottelemaan ripset kauniisti. Avril ripsiväri sisältää luontaisesti kosteuttavia kasviöljyjä ja -uutteita, jotka suojaavat ja kosteuttavat ripsiä. Ripsari sisältää mm. açaïöljyä ja mehiläisvahaa. Açaïöljy on tunnettu antioksidanttisista vaikutuksista ja mehiläisvaha suojaa ripsiäsi.

Tuote on 100 % aitoa, Ecocert-sertifioitua kosmetiikkaa. Ei testattu eläinkokein.

Käyttövinkki: Levitä ripsiväriä ripsen juuresta kärkeä kohti viistosti silmään nähden. Ennen toista levityskertaa, anna ripsivärin kuivua hetken ajan, jotta meikistä tulee pitkäkestoisempi. Pumppaa mahdollisimman vähän harjaa takaisin säiliöön, sillä jokaisella pumppauskerralla säiliöön joutuu ilmaa, joka kuivattaa ripsivärimassaa. Näin ripsiväri pysyy parempana paljon pidempään.

Millä puhdistaa ripsari: Suosittelemme tälle ripsivärille Avrilin puhdistusainetta vedenkestävälle silmämeikille


Keskeiset ominaisuudet: 

Ecocert-sertifioitu
Vedeneskestävä
Pakkauskoko 10 ml

 

Avril vedenkestävä ripsiväri edullisesti GreenDealista - tilaa Avril Waterproof mascara

INCI:

Hordeum vulgare stem water*, beeswax*, pentylene glycol, glyceryl stearate, butylene glycol, acacia senegal gum, glyceryl behenate, pullulan, palmitic acid, stearic acid, copernicia cerifera cera*, glycerin, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, hydrogenated olive oil stearyl esters, oryza sativa cera, glycerin*, euterphe oleracea*, aqua, sorbitol, trehalose, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate.

May contain +/- : CI77491, CI77492, CI77499

* Ingredients from organic farming.


62 % of the total ingredients are from organic farming

Arvostele tämä tuote

19.02.2018 - Mimi

Harja on aika huono erottelemaan ripsiä ja lopputuloksesta tulee helposti paakkuinen. Nimestään huolimatta tämä ripsari EI todellakaan ole vedenkestävä. Harmi, sillä haluaisin kovasti käyttää pupumerkittyjä tuotteita.

29.04.2018 - Nuppu

Avrilin ripsivärit ovat hyviä mutta tämä ei sopinut minulle.En huomannut erityistä vedenkestävyyttä (lähti ihan vedellä pois) ja ripsiväri varisi jonkun verran silmien alle.

25.03.2018 - Aurora

Ihan hyvä perusripsari.

06.02.2018 - Natu

Ei saa mitään jättiräpsyripsiä, mutta itse en sellaisia haluakaan. Luonnollisen kaunis ilme syntyy helposti ja pysyy silmissä. Ensimmäinen laadukas luonnonmeikkiripsiväri ikinä!

25.01.2018 - Mimmu

Ripsiväri oli kuivaa jo ensimmäisellä avauksella. Siksi sitä oli vaikea levittää ja pienellä pyyhkäisyllä varisi ripsistä pois eli ei keskänyt edes koko päivän käyttöä. En suosittele.