Ruokasooda 5 kg säästöpakkaus

Tilapäisesti loppunut

13,95 €

(2,79 € / kg)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

GreenDeal on edullinen ruokasoodan nettikauppa!

Ruokasooda 5 kg säästöpakkauksessa. Tuote on tarkoitettu pesu- sekä puhdistuskäyttöön, soodapuhallukseen, pH:n tasapainottamiseen ym. ei-elintarvikekäyttöön. Lue erikoistoimitusehdot sivun alalaidasta.

Ruokasooda on leivonnasta tuttu aine, joka esimerkiksi puhdistaa, valkaisee ja poistaa epämiellyttäviä hajuja. Tuote on pakattu Suomessa. Ruokasooda (natriumbikarbonaatti, NaHCO3) on monipuolinen pesuaine, joka sopii esimerkiksi alla kuvattuihin kohteisiin. Raikasta matot soodalla. Ripottele matoille runsaasti ruokasoodaa, anna vaikuttaa hetki ja imuroi. Toimii myös pehmoleluihin. Kuppeihin pinttyneet tee- ja kahvitahrat saa poistettua soodalla. Hankaa kuppien likaisita pintoja soodalla ja pienellä määrällä vettä.

Ruokasooda soveltuu puhdistusaineeksi myös muille hankausta kestäville pinnoille. Kahvin-, teen- ja vedenkeittimet puhdistuvat, kun keität niissä soodan ja veden seosta. Lika irtoaa mikroaaltouunista, kun keität siinä kupillisen vettä, jossa on ruokasoodaa. Pyyhi uunin seinämät puhtaiksi. Viemäri raikastuu, kun kaadat sinne ruokasoodan ja etikan seosta. Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Laske perään kuumaan vettä. Pyykit ja pesukonekin raikastuvat, kun laitat koneen pesuainelokeroon pesuaineen sijasta yhden desilitran ruokasoodaa.

Kokeile ruokasoodaa myös öljy- ja rasvatahroille sekä sukkiin ja kenkiin hienhajua poistamaan. Käyttö: Ruokasoodan avulla puhdistettaessa soodaa sekoitetaan johonkin toiseen aineeseen, esimerkiksi veteen. Koska ruokasooda on hienorakeista jauhetta voidaan sitä hyödyntää myös silloin kun puhdistuksessa tarvitaan hankausta; soodan kiderakenteesta ja koosta johtuen ei tyypillisesti naarmuta puhdistettavaa pintaa. (Käyttövinkkien lähde: Kotiliesi ja Siivous.fi)

Ruokasooda saatavilla myös pienemmässä 500g ja jättikokoisessa 25kg pakkauksessa.
 

Ruokasooda edullisesti netistä - tilaa GreenDealista

Ainesosat: Ruokasooda (natriumvetykarbonaatti), NaHCO3)
Pakattu Suomessa.

Tuotteen toimitukseen liittyvät erikoisehdot:

Kuva on viitteellinen! Pakkauksen suuresta koosta johtuen toimituskululisä 1,65 e/pakkaus.  Max 5 kappaletta 5 kg pakkauksia/tilaus, mikäli tilaukseen ei kuulu muita tuotteita. Soodaa voit tilata myös isompina erinä, jolloin toimituskulu on postipakettia pienempi per tilattu tuote! Ks. erilliset tuotteet. Vinkki: Ruokasoodaa sisältävä lähetys kannattaa tilata Postin pakettiautomaattiin, joka on halvin toimitustapa!

Hinnoittelemme isot tilaukset erikseen asiakaspalvelussa asiakaspalvelu@greendeal.fi

 

Ruokasooda edullisesti GreenDealista - vaikka kotiovelle toimitettuna

Arvostele tämä tuote

05.11.2018 - Aki

Huipppuriittoisa, muoviton pakkaus.

30.09.2016 - minttu

Vihdoin saatavilla isompi pakkaus ruokasoodaa.